sâmbãtã, 22 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Monica Fufezan a predat ștafeta conducerii cluburilor Rotary, Rotaract și Interact Arad Cetate Danielei Cîrnaţu

  de Special Arad | 2 iulie 2020, 5:45 PM | Știri Arad

  2

  Sâmbătă, în data de 27 iunie, la terasa hotelului Central din Arad a avut loc ceremonia oficială de rotire a colanului şi de schimbare a președinţilor cluburilor Rotary Arad Cetate, Rotaract Cetate Arad, Interact Arad Cetate, în cadrul căreia Monica Fufezan a predat ștafeta conducerii clubului lui Daniela Cîrnaţu, cea care va fi președinte până în 2021.

  S-a vorbit despre ceea ce a realizat Rotary Arad Cetate în anul precedent, dar și despre planurile clubului în mandatul 2020-2021.

  Monica Fufezan  a punctat pe scurt anumite momente din activitatea clubului cum ar fi „Vizita guvernatorului ales”, „Promenada inimilor”, „Rotary plantează”,  „Premierea elevilor merituoși de la Școala Generală din Milova”, „Ședința comună a celor două cluburi Rotary din Arad respectiv Rotary Arad Cetate și Rotary Arad”, „Echipament sportiv pentru copii din Sudanul de Sud”, Balul de caritate Rotary, „Sprijin pentru medicii arădeni”, participarea la prima conferință online a Districtului Rotary 2241 România și Republica Moldova.

  La treisprezece ani de la înființarea clubului Rotary Arad Cetate, Monica Fufezan și Dorin Frandeș au primit diploma Paul Harris Fellow, în semn de recunoaștere a implicării în mișcarea rotariană.

  Noul președinte este Daniela Cîrnaţu care le-a mulțumit celor prezenți, și-a prezentat programul de activități și echipa cu care va conduce, timp de un an, clubul. Un membru Rotary are în general șansa o dată în viață să devină președinte de club.

  „Vă promit că vom continua linia ascendentă a clubului și vom continua proiectele pe care le avem în derulare”, a spus Daniela Cîrnaţu.

  S-au înmânat diplome şi distincţii, s-au strâns mâini prieteneşti şi s-au făcut promisiuni pentru mai mult şi mai bine în Clubul Rotary Arad Cetate.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Comentarii

  1. păcat. Mare păcat. Praful se va alege de toata munca și echipa de pana acum. Cat si de faima și renumele clubului. Peste tot pe unde a umblat aceasta doamnă, a lăsat un gust amar. Vedeti ce a făcut la dsp Timișoara. Mai bine rămânea la ea acolo….marea timisoreanca

   +1 voturi
   +1
   -1

  Scrie un comentariu

  7 + 2 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.