vineri, 19 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Clienții din Arad au descoperit soluția compactă și accesibilă pentru înlocuirea șemineelor vechi!

  de - | 1 martie 2021, 11:13 AM | Advertorial

  0

  Ai deja un șemineu pe lemne, dar care nu mai poate face față cerințelor actuale de încălzire și confort cauzate de vechimea lui sau pur și simplu nu se mai potrivește stilistic în locuința ta datorită evoluției constante în materie de design și tendințe de amenajarea? Nu te frământa prea tare pentru că, acum, specialiștii cu peste 20 de ani de expertiză în domeniul comercializării și montajului profesional de seminee lemne de la PEFOC, îți vin în ajutor cu o soluție pe cât de practică, pe atât de estetică și ușor de montat în orice locuință, indiferent de dimensiuni sau de spațiul alocat!

  Este vorba despre o soluție specială de focare casetă, menită să aducă un look fresh vechiului șemineu, oferindu-i o notă modernă și eficiență sporită în funcționare. Cu un design compact, acest tip de focare, nu sunt prevăzute cu picioare de susținere, con de evacuare proeminent și nici cu lamele radiante care să iasă prea mult în evidență, păstrându-le suple la exterior.

  Familia sau prietenii tăi o să fie impresionați de noua achiziție deoarece, aceste modele de focare speciale, au avantajul că se încorporează perfect într-un perete din living sau într-un dormitor cu dimensiuni mari, reușind astfel să-ți transforme locuința într-un loc cu personalitate. Avantajul major al unei astfel de soluții compacte, reiese din utilizarea a mai puțin material necesar pentru construcție, lucru care determină și o greutate mai mică a focarului, dar și un cost mai accesibil decât clasicul șemineu pe lemne sau termosemineu peleti.

  Pe lângă avantajele estetice, optarea pentru astfel de modele compacte de tip casetă, înseamnă și o evoluție din punct de vedere al funcționalității și optimizării de costuri. Practic, reușești să obții economie de energie prin diminuarea masei totale, a consumului de lemne și, în unele cazuri, chiar diminuarea sau eliminarea totală a mirosului neplăcut de fum, grație utilizării noilor tehnologii și materialelor inovatoare folosite la procesul de construcție.

  Cu timpul, clienții au devenit tot mai interesați de acest tip de focar ce reușește să salveze aspectul șemineelor vechi, dar și funcționalitatea lor, fără să fie puși în fața procesului anevoios de demolare completă și înlocuirea cu a altora noi, mai costisitoare. Acest trend se datorează în mare parte și grijii purtate față de mediul înconjurător prin limitarea consumului de resurse și eficientizarea amprentei energetice. În plus, mai contează și factorul emoțional, clienții atașându-se sentimental de vechiul șemineu la gura căruia, s-au născut multe povești frumoase, și care, de-a lungul timpului, a devenit cu adevărat un “membru” important al familiei.

  Dacă te-ai hotărât pentru alegerea unui astfel de șemineu și nu numai, care să funcționeze perfect, astfel încât tu, împreună cu familia sau persoana iubită, să vă bucurați de momente de relaxare în condiții optime de siguranță și confort, apelează cu cea mai mare încredere la suportul unei echipe de specialiști.

  Indiferent dacă ești un client casnic sau un specialist în industria decorărilor de interior, profesioniștii sibieni de la PEFOC.ro îți vor asigura consultanță gratuită în alegerea produsului potrivit pentru tine și familia ta, începând de la sobe, focare și șeminee tradiționale, până la șeminee electrice, bioșeminee de exterior, modele unice de gratar gradina Big Green Egg din ceramică de tip kamado inspirată din tehnologia folosită de NASA la protecția navelor spațiale sau o întreagă gamă de accesorii din universul fascinant al soluțiilor alternative de încălzire.

  (P)

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  4 + 4 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.