marþi, 23 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Tot ce trebuie să știi despre coșurile de fum premium din inox

  de Special Arad | 2 decembrie 2020, 11:47 AM | Advertorial | Recomandările editorilor

  0

  Tot mai mulți români își dau seama că, o dată cu trecerea timpului, cel mai bun cos de fum este acela confecționat din inox. Aceste sisteme premium de evacuare a fumului, au preluat conducerea în acest moment pe piața termicelor, reprezentând alternativa cel mai des folosită la hornurile tradiționale din cărămidă. Astfel, meșterii sibieni de la PEFOC, cu propria lor experiență construită cu migală în cei peste douăzeci de ani de activitate în universul fascinant al soluțiilor termice neconvenționale, recomandă ca pentru fiecare casă, fiecare apartament sau orice spațiu locuibil, sa fie aleasă soluția unui horn de inox premium, pentru evacuarea în deplină siguranță a fumului și a gazelor din instalația de climatizare.

  Coșurile de fum de inox se împart în două categorii astfel: coș de fum dublu cu perete izolat și coșuri de fum inox neizolate. De asemenea, în funcție de sursa de încălzire existentă, sistemele sunt diferite, la acestea putând fi racordate: o centrală pe lemne sau gaz, un semineu pe lemne sau o sobă modernă sau tradițională, din teracotă. Coșurile de inox se găsesc sub formă circulară, astfel încât îmbinarea tubulaturii să fie cât mai etanșă, iar tirajul cât mai optim.

  Ușurință și rapiditate de montaj

  Gama de coșuri de fum din inox prezentă în oferta pefoc.ro se comercializează din stoc propriu fără intermediari,  fiind caracterizată de produse cu un nivel ridicat de performanță, cu aplicabilitate și eficiența maximă. Sistemele sunt ușor și rapid de montat sau manipulat, grație masei reduse și a tehnicii de îmbinare performantă, ceea ce face din aceste sisteme din inox, surse ideale de racordare a aproape tuturor dispozitivelor termice. În catalogul meșterilor sibieni, găsești branduri și producători cu renume european, consacrate în producția coșurilor de fum din inox profesionale. Astfel, produsele puse la dispoziția clientului sunt dintre cele mai calitative și mai sigure din domeniul evacuării în siguranță!

  Design deosebit și contemporan

  Vasta categorie cuprinde kit-uri și coșuri de fum vopsite la exterior cu negru pentru un aspect modern iar la cerere se poate comanda un produs și pe alte culori pentru un aspect deosebit și contemporan. Varietatea de diametre interioare pentru toate coșurile de fum din inox din catalogul pefoc.ro, cuprinde dimensiuni de la fi 80 la fi 700 (cu tubulatura aferentă completă).

  Tehnologie avansată

  Tehnologia avansată de fabricare cu oțel inoxidabil special, îmbină armonios tehnica de evacuare sigură cu designul modern. Ca și aplicabilitate aceste kit-uri acoperă cel mai larg segment, putând fi folosite atât acasă, cât și în domeniul industrial. Pe scurt, ele pot fi amplasate acolo unde alte sisteme de coșuri de fum nu pot fi montate – suspendate pe exteriorul caselor, halelor sau altor tipuri de clădiri, având o greutate foarte redusă și sisteme performante și sigure de prindere.

  Certificate, testate și la prețuri corecte

  Gândite pentru evacuarea gazelor de ardere provenite din sursele de căldură care funcționează cu combustibili lemnoși, gazoși sau lichizi, coșurile de fum din inox sunt accesibile din punct de vedere al costurilor, fiind potrivite și la cabane sau case de vacanță.

  Începând de la fiecare coș de fum, focar de șemineu și până la un incalzitor terasa gaz, produsele comercializate din catalogul Pefoc sunt certificate și testate conform celor mai recente reglementări europene în vigoare. Prețurile sunt stabilite transparent și nu se supun strategiilor de marketing de tip Black Friday cu scumpiri artificiale pentru a fi reduse “colosal” ulterior. În schimb, consilierii noștri nu vor încerca să vă vândă cel mai scump produs din gamă, ci doar pe cel mai eficient, care să corespundă perfect nevoilor tale de încălzire, la cel mai bun raport calitate-preț de pe piața din România!

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  9 + 2 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.