Claudia Iuga a revenit pe scenă și în atenția națională, la „X Factor”. A cântat piesa „Shallow” cu polițistul bucureștean Raul Jipa | Video

  de [email protected] | 21 noiembrie 2020, 12:21 PM | Monden | Music | Recomandările editorilor

  0

  (foto: captură YouTube / Antena 1)

  Cântăreața arădeancă și totodată purtătoarea de cuvânt a Inspectoratului de Poliție Județean, Claudia Iuga, a revenit în atenția națională vineri seara, participând la sezonul 9 al emisiunii „X Factor”, alături de Raul Jipa, polițist și el, dar din București.

  Cei doi s-au cunoscut în urmă cu 5 ani, la un festival. Au ținut legătura de-a lungul anilor, iar acum au decis să concureze împreună la „X Factor”, interpretând piesa piesa „Shallow” a lui Lady Gaga și Bradley Cooper, sperând să facă parte din echipa lui Florin Ristei.

  Claudia a mărturisit pentru Antena 1 că ea și Raul Jipa au apucat să repete pentru aproximativ două ore piesa cu care au urcat pe scena „X Factor”, iar Raul a spus că poate repeta cel mai bine pe radio-casetofonul autospecialei pe care lucrează.

  Grupul format din Claudia și Raul a primit 3 x DA de la jurații „X Factor”, cu posibilitatea de a se întâlni cu Florin Ristei în Bootcamp.

  „Participarea mea i se datorează prietenului și colegului meu Raul Jipa. A fost ideea lui, piesa a fost aleasă tot de el. El m-a convins să mergem la filmări să «facem frumos». Am mai cântat împreună o dată pe o scenă, la Drăgășani, cred. A fost ceva improvizat pe moment, așa că scena X factor a fost o evoluție uriașă. Un salt ca de la Pământ la Lună. În ciuda distanței, a programului fiecăruia și a celor 2 ore de repetiții cred că am făcut o figură frumoasă. Pe viitor, cine știe? Anul 2020 ne-a demonstrat tuturor că nimic nu este imposibil”, a declarat Claudia Iuga pentru Special Arad.

  Claudia Iuga, solista formației arădene Q Band, a mai participat în 2013 la un alt concurs televizat similar, la „Vocea României” de pe Pro TV, unde a ajuns în semifinală.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  6 + 7 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.