Pola Zilei: Care este vaccinul care vă lipsește cel mai tare?

  de E. Nola | 13 februarie 2021, 12:08 PM | Pola Zilei | Recomandările editorilor

  1

  (foto: Eniola Odetunde / Axios.com)

  După ce aproape 10 mii de arădeni au fost vaccinați împotriva Covidului, după ce doamna Șoșoacă a fost dată afară din AUR, în timp ce copiii reîntorși în școli primesc biscuiți înjumătățiți, iată, ne-am gândit să vă punem întrebarea finală.

  Este de acum cât se poate de evident că viitorul omenirii depinde de cât de repede se descoperă vaccinuri noi, vaccinuri care ne imunizează de boli milenare cum ar fi prostia, hoția și minciuna, asta ca să nu mai vorbim de boli endemice precum lenea și rea-voința.

  Nu mai lungim vorba, vă înșirăm mai jos variantele noastre, urmând ca Dumneavoastră – după ce v-ați vaccinat, desigur, în urma unei programări în care v-ați pierdut și timpul și nervii și speranța – să alegeți ce vă convine mai mult sau despre ce credeți că nu le convine lor deloc.

  Sondaj: Care este vaccinul care vă lipsește cel mai tare?

  Distribuie articolul

  Comentarii

  Scrie un comentariu

  5 + 9 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.