Cinematograful Arta este nevoit să anuleze două proiecții

  de [email protected] | 13 octombrie 2020, 7:40 PM | Cultură | Film

  0

  În urma hotărârii de astăzi a Comitetului Județean pentru Situații de Urgență, la fel ca teatrele, și cinematografele arădene sunt nevoite să se închidă din nou, timp de o săptămână. Cinema Arta avea programate două filme în perioada 14 – 20 octombrie. 

  „Vă informăm că Cinema Arta suspendă proiecțiile de film programate în perioada 16-17 octombrie 2020 , după cum urmează: „Babyteeth – Prima iubire” din data de 16.10.2020 și „Ferdinand“ din data de 17.10.2020. Vă mulțumim pentru înțelegere și sperăm că vom reveni cât mai curând în sălile de cinema”, a anunțat astăzi conducerea cinematografului.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  1 + 9 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.