Noua premieră a teatrului se suspendă

  de [email protected] | 13 octombrie 2020, 7:02 PM | Cultură

  0

  Teatrul Clasic „Ioan Slavici” abia a apucat să-și redeschidă porțile la începutul lunii octombrie, cu un nou spectacol în permieră, „Terapie de grup”, și se vede nevoit acum să-și suspende din nou activitatea. Deocamdată, doar pentru o săptămână. Printre spectacolele anulate se numără și cea de-a doua premieră: „Carmen Vlaga vorbește cu tine”.

  După anunțul Comitetului Județean pentru Situații de Urgență de a suspenda temporar activitatea localurilor (în interior), a piețelor, a cinematografelor, a sălilor de fitness, de jocuri de noroc (cu anumite excepții, vezi AICI) și a sălilor de spectacole – fiind inclus aici și teatrul – din cauza numărului mare de cazuri Covid-19 (1,5/1.000 locuitori), conducerea teatrului arădean a anunțat și ea că se vede nevoită să suspende următoarele spectacole programate, începând cu data de 14 până în 20 octombrie.

  Sunt anulate, astfel, „Toamna în poezie” (din 14.10) și „Carmen Vlaga vorbește cu tine” (din 18.10).

  Măsura se aplică și pentru spectacolul Trupei Marionete, „Hansel și Gretel”, programat pentru duminică, 18 octombrie.

  Spectacolele suspendate vor fi reprogramate la o dată anunțată ulterior. 

  Biletele achiziționate pot fi folosite pentru vizionarea reprezentațiilor viitoare. Cei care doresc să le returneze o pot face la agenția teatrului, după data de 20 octombrie. 

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  1 + 4 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.