Copil în vârstă de 2 ani și 9 luni, găsit înecat la stația de epurare

  de Special Arad | 28 April 2022, 11:00 AM | Naţional

  0

  Un copil de 2 ani și 9 luni a fost găsit înecat la stația de epurare a apei din localitatea Talmaciu, județul Sibiu, a informat Serviciul Județean de Ambulanță.

  Aseară în jurul orelor 22:05, în urma unui apel venit la 112, SAJ Sibiu a deplasat de urgență două echipaje medicale, unul de la Talmaciu (tip B) și unul de la Sibiu (cu medic) pentru un copil găsit înecat în zona localității Talmaciu la stația de epurare a apei”, transmite sursa citată.

  „Echipajele sosite la fața locului au găsit un băiat de 2 ani și 9 luni aflat în stop cardio-respirator și cu hipotermie severa. S-au inițiat manevrele de resuscitare la fața locului apoi continuându-se resuscitarea a fost transportat la CPU Luther Sibiu. Copilul a fost predat colegilor de la spital, aceștia continuând resuscitarea. Din păcate, cu toate eforturile salvatorilor, copilul a fost declarat decedat”, mai arată SAJ Sibiu, conform G4Media. 

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  1 + 4 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.