Cimitirul Facebook! 30.000.000 de utilizatori au murit. Chiar dacă ai Facebook poți să nu exiști… (FOTO)

  de Tudor Bogdan | 27 April 2016, 2:52 PM | Social Media

  1

  Nu ai Facebook, nu exiști, spune o vorbă împământenită printre toți utilizatorii acestei rețele de socializare din toată lumea. Evident, nu este un silogism adevărat – așa cum am învățat la orele de Logică din liceu, dar este foarte adevărat că foarte mulți dintre utilizatorii de Facebook chiar nu mai există. La propriu…

  La un moment dat, vor exista mai mulți utilizatori morți Facebook decât cei care trăiesc, scrie BBC.com.

  Numărul utilizatorilor de Facebook care au murit este în continuă creștere. Unele estimări, tot BBC scrie, spun că 8.000 de utilizatori de Facebook mor zilnic.

  Până în 2012, doar opt ani de la platforma a fost lansată, 30 de milioane de utilizatori cu conturi de Facebook au murit. La un moment dat în timp, vor exista mai mulți utilizatori morți Facebook decât cei care trăiesc. Facebook este un cimitir digital, în creștere și de neoprit.

  Social media ne-a învățat despre puterea momentului – conectarea chiar acum cu oameni din întreaga lume, programe de televiziune, jocuri de fotbal, probleme de justiție, probleme sociale și fleacuri. Dar acum ar putea fi timpul să se ia în considerare ceea ce vine după toate acestea: moștenirea noastră, scrie BBC.

  DECI, PARAFRAZÂND O FRAZĂ CELEBRĂ, PUTEM SPUNE CĂ SUNT PLINE CIMITIRELE DE UTILIZATORI DE FACEBOOK…

  facebook 2

  Multe persoane au lăsat înregistrări pe rețelele sociale, unele fiind adevărate autobiografii. Astfel, urmașii celor dispăruți vor avea posibilitatea să își facă o idee despre cei care au plecat dintre noi și după studierea profilului de Facebook. Vor vedea detalii din viața lor, vocea și chipul, momente hazlii, fotografii, hobby-uri. Prin studierea unor astfel de imagini, cei care le văd vor știi mai multe despre cei care au dispărut și pe care nu au apucat să îi cunoască.

   

  Distribuie articolul

  Comentarii

  Scrie un comentariu

  9 + 8 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.