vineri, 14 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Chuck Norris a dat în judecată 11 companii producătoare de medicamente pe care le acuză că au adus-o pe soţia lui în pragul morţii

  de - | 3 noiembrie 2017, 2:11 PM | Monden

  0

  Starul a dat în judecată 11 producători de medicamente, pe care îi acuză că i-au otrăvit soţia cu o substanţă chimică folosită pentru scanarea RMN. În urmă cu cinci ani, fostul model Gena Norris, în vârstă de 54 de ani, a făcut trei RMN-uri în decurs de o săptămână, în cadrul tratamentului împotriva artritei reumatoide de care suferă.

  Ea susţine că substanţa de contrast folosită la aceste teste, gadoliniu, a adus-o la un pas de moarte şi a determinat cheltuieli medicale evaluate la două milioane de dolari. Printre simptomele cu care s-a confruntat s-au numărat slăbiciune permanentă, epuizare, accese de durere, probleme cognitive şi arsuri, scrie Daily Mail.

  Chuck Norris a decis să treacă la acţiune şi a deschis un proces în numele soţiei, chemând în judecată o serie de companii care produc substanţa de constrast. Printre acestea se numără McKesson şi Bracco, două dintre cele mai mari nume din industrie.

  Sursa: Eva.ro

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  0 + 0 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.