Chiftele cu sos de migdale




Chiftelele cu sos de migdale sunt un preparat cu gust exotic, deosebit si pe care le prepari foarte usor.
Timp de preparare: rapid.
Numar de portii: 4.
Complexitate: usor
Calorii: 340.
Ingrediente
– 700 g amestec de carne tocata
– 2 felii de paine
– 1 ceapa
– 1 ou
– 5 catei de usturoi
– patrunjel
– sare
– piper
Pentru sos
– 200 g migdale
– 3 linguri cu ulei
– 50 g unt
– 3 linguri cu smantana
– 1/2 lingurite cu nucsoara
– sare
Mod de preparare
1. Amesteca bine carnea cu feliile de paine inmuiate in apa si stoarse.
2. Adauga oul batut cu sare si piper, patrunjelul, usturoiul zdrobit si ceapa tocata fin. Modeleaza chiftele si rumeneste-le in ulei.
3. Separat, zdrobeste migdalele si pune-le intr-o tigaie cu uleiul si untul. Caleste-le 2-3 minute, dar nu le lasa sa-si schimbe culoarea.
4. Adauga smantana si un praf de sare si nucsoara. Pastreaza sosul la cald pana in momentul servirii.
5. Serveste cu sosul cald si presara deasupra cativa fulgi de migdale.
Comentariile portalului
Ramane de vazut ce va fi dupa instalare, dezastrul e iminent oricum, vom vedea cum se potriveste guvernarea unei tari cu administrarea unui oras sau judet dar cat timp accepta( (...)
Falcă e mult mai mult decât bolojan Uitați vă la Cum arată Aradul față de Oradea de ce nu este pomenit și numele acestui ctitor de Arad el (...)
Să ne ferească Dumnezeu că acest imbecil să ajungă prim ministru să nu i dați prostului puterea că s a văzut cât de Răzbunător este