Șeful Investigațiilor Criminale din cadrul IPJ Arad, Adrian Șimon, se pensionează

  de Mihai Todoca | 1 November 2022, 2:20 PM | Știri Arad

  0

  Comisarul șef de poliție în vârstă de 48 de ani, Adrian Șimon, cel care a fost în fruntea Investigațiilor Criminale se pensionează. Acesta a ocupat mai multe funcții în cadrul IPJ Arad, fiind inspector șef al instituției amintite în 2021, înlocuindu-l atunci pe chestorul Alin Petecel de la IPJ Timiș.

  De asemenea, a fost inspector șef adjunct de două ori și a mai ocupat funcția de șef al Serviciului de Investigații Criminale în perioadele 2005-2010 și 2012-2020.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  6 + 5 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.