duminicã, 16 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Șeful IPJ Arad, Ioan Tamaș, în autoizolare după ce un membru al familiei ar fi fost testat pozitiv cu coronavirus

  de Mihai Todoca | 9 aprilie 2020, 9:05 AM | Știri Arad | Topic special

  1

  Boala nu ține cont nici de lege și nici de rangul social ori meseria practicată. Asta a aflat-o și șeful IPJ Arad Ioan Tamaș care, conform unor surse sigure, se află în autoizolare la domiciliu ca urmare a testării pozitive cu coronavirus a unui membru din familie. Zvonurile, de data aceasta, îl indică chiar pe fiul acestuia.

  Astfel, așa cum am mai spus, respectând indicațiile Ministerului Sănătății, comandantul Tamaș s-a autoizolat la domiciliu, lăsându-l la comandă pe comisarul-șef Adrian Șimon. Am încercat să luăm legătura cu șeful IPJ Arad, dar până la momentul redactării acestui articol acesta nu a putut fi contactat.

  Vream să îl întrebăm cum se simte și dacă nu îi e frică de faptul că Adrian Șimon se va obișnui cu postul de comandant. Bineînțeles, glumim…

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Comentarii

  Scrie un comentariu

  8 + 4 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.