joi, 13 iunie, 2024

Special Arad Logo

  CETelenovela celor 9,5 milioane de franci elvețieni a ajuns la final

  de Raluca Medeleanu | 24 noiembrie 2016, 4:45 PM | Administraţie | Recomandările editorilor

  1

  Astăzi, în cadrul ședinței Consiliului Local Municipal, s-a votat proiectul de hotărâre care a dat atâta bătaie de cap consilierilor în ultima perioadă. Este vorba de PH nr. 371/2016, privind trecerea în domeniul public a unor puncte termice aflate în patromoniul CET.

  De câteva ședințe încoace, aleșii neamului s-au certat „la cuțite” pe tema trecerii din patrimoniul CET, în patrimoniul municipalității a unor puncte termice, căci consilierii locali din „tabăra PNL” susțineau că este în regulă să se preia și doar câteva dintre ele pentru a le moderniza ulterior, pe când cei din „tabăra PSD” amânau votul, căci erau de părere că preluarea trebuie făcută în totalitate, nu pe bucăți.

  Astfel s-a iscat o adevărată „CETelenovelă”, cu lacrimi și suspine, ședințele CLM anterioare fiind mai mult decât concludente în ceea ce privește modul în care aleșii noștri consideră optimă  rezolvarea problemelor orașului: prin ceartă. Multă, multă ceartă și urlete.

  Astăzi însă, se pare că seria scandalurilor a ajuns (?) la final, căci la ședință consilierii au votat proiectul în unanimitate. Rămâne de văzut dacă proiectul votat va obține până la urmă acea finanțare nerambursabilă sau banii se vor pierde, având în vedere că exist probleme cu CF-urle anumitor bunuri care sunt momentan în patrimoniu CET.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Comentarii

  1. ”…consilierii au votat proiectul în unanimitate.”

   În Sfârșit!

   Au ”Înțeles” până la urmă toți consilierii, până și cei mai ”îndărătnici”, cât de ”valoros” și ”Vizionar” este proiectul propus???

   Ar fi foarte interesant să ne spună opozanții inițiali, cei ce au refuzat cu vehemență să voteze cu Proiectul, ce s-a schimbat acum că nu a mai existat nici un singur consilier care să se opună.

   Sunt sigur că ei au pus ”Interesul arădenilor” în primplan.
   Și atunci vrem și noi să aflăm ”schimbarea”, să ne putem bucura.

   ”Luminați-ne Domnilor”

   0 voturi
   +1
   -1

  Scrie un comentariu

  4 + 9 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.