joi, 23 mai, 2024

Special Arad Logo

  O avarie de pe strada Ineului a lăsat fără căldură arădenii din mai multe zone

  de Mihai Todoca | 14 decembrie 2023, 9:48 AM | Știri Arad

  0

  (foto: arhivă)

  Alimentarea cu agentul termic a fost sistată de ieri în urma unor avarii majore de pe strada Ineului.  Au fost afectate punctele termice din centrul orașului, zona Polivalentă, Calea Romanilor și din cartierul Alfa. Conform unei inofrmări pe pagina de facebook a Primăriei Municipiului Arad, s-a lucrat pe parcursul întregii nopți pentru remedierea avariilor.

  „Există o avarie mare pe str. Ineului . Sunt afectate punctele termice din centrul orașului, zona Polivalentă, Romanilor, Alfa.S-a lucrat toată noaptea. Sperăm să putem reveni la normal până la ora 10:00”, se arată în mesajul postat.

  Și CET Hidrocarburi a anunțat această avarie, abia astăzi, deși avaria s-a produs aseară:

  „În seara zilei de 13.12.2023 a apărut o avarie majoră la reţeaua magistrală de transport apă fierbinte numărul II, ceea ce a condus la întreruperea furnizării încălzirii şi apei calde de consum a punctelor termice din zona Pasaj, Bld. Revoluţiei partea dreapă și partea stangă, Calea Romanilor şi cartier Alfa.

  Echipele de intervenție lucrează non stop la remedierea avariei în vederea reluării furnizării în cursul zilei de 14.12.2023.

  Vă prezentăm scuze pentru disconfortul creat, şi vă mulţumim pentru înţelegere”, se arată în comunicatul emis presei.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  7 + 5 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.