marþi, 16 aprilie, 2024

Special Arad Logo

  CET întrerupe de miercuri căldura

  de Special Arad | 2 aprilie 2024, 11:12 AM | Recomandările editorilor | Știri Arad

  1

  Comunicat. Având în vedere evoluţia temperaturilor exterioare din ultimele zile precum şi Regulamentul pentru furnizarea şi utilizarea energiei termice, CET Hidrocarburi anunță consumatorii racordaţi la sistemul centralizat de termoficare al Municipiului Arad, întreruperea furnizării energiei termice pentru încălzire începând de miercuri 03.04.2024.

  Reţelele de termoficare rămân sub presiune, iar pentru intervenţii sau modificări la instalaţiile de încălzire este necesar anunţarea furnizorului la Dispeceratul de termoficare la telefon 0257/231367, 0357/412233, acesta având program permanent.

   

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Comentarii

  1. Mai bine s-ar închide de tot Cet-ul.Ca și asa plătim căldură de numa,și când l-i se nazara ne întrerupe sau nu ne da când avem nevoie.Cretinii naibii,nu vad ca s-a răcit vremea cu 10 grade și noaptea vor fi sub 10 grade.Tot orașul ar trebui sa se debranșare,și sa primim ajutor sa ne punem centrale.Bataie de joc de 6 ani.O sa răcim în casa,ca nu toată lumea lucrează schimbul 3,sa fie plecat de acasă,ca și angajații lor.

   --5 voturi
   +1
   -1

  Scrie un comentariu

  5 + 2 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.