marþi, 25 iunie, 2024

Special Arad Logo

  De luni, 6 noiembrie, CET Hidrocarburi pornește căldura în municipiul Arad!

  de Special Arad | 3 noiembrie 2023, 11:25 AM | Recomandările editorilor | Știri Arad

  0

  (foto: arhivă)

  Comunicat Primăria Arad. De luni, 6 noiembrie 2023, CET Hidrocarburi începe furnizarea agentului termic pe raza municipiului Arad. Pornirea căldurii se va face etapizat, începând cu zonele în care sunt şcoli şi grădinițe, având în vedere faptul că de săptămâna viitoare se reia activitatea în unitățile şcolare.

  În unele zone din municipiu agentul termic se va furniza doar de marți, din cauza lucrărilor de termoficare. Este vorba despre cartierul Grădişte, Piața Catedralei şi zona Calea Aurel Vlaicu, partea dreaptă, blocurile Z4, Z6, Z2, Z28.

  „Cu toate că traversăm o perioadă dificilă din toate punctele de vedere şi avem de înfruntat obstacole financiare considerabile, facem eforturi pentru ca arădenii să aibă un confort termic la preț rezonabil, astfel încât iarna să nu devină o povară prea mare.” a declarat primarul municipiului Arad, Călin Bibarț.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  0 + 9 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.