joi, 25 iulie, 2024

Special Arad Logo

  ULAL Arad sfătuiește verificarea instalațiilor de încălzire. Din 1 octombrie s-ar putea să primim căldură în calorifere

  de Special Arad | 24 septembrie 2019, 10:06 AM | Recomandările editorilor | Știri Arad

  0

  Uniunea Locală a Asociațiilor Locative din Arad sfătuiește consumatorii casnici de energie termică în sistem centralizat să efectueze verificări ale instalațiilor de încălzire interioare, atât din apartamente cât și din părțile comune ale condominiilor, pentru a evita eventuale avarii la momentul livrarii energiei termice pentru încălzire.

  „Verificarea instalațiilor de încălzire este necesară mai ales dacă proprietarii din condominii au executat lucrări de întreținere sau modificări la corpurile de încălzire din apartament. Începând din 1 octombrie 2019, dacă între orele 18:00 și 6:00 se vor înregistra temperaturi sub 10 grade Celsius timp de trei zile consecutiv, se va începe furnizarea energie termice pentru încălzire, conform HCLM nr. 223/2008”, anunță Dorina Lupșe, președintel ULAL Arad.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  2 + 4 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.