De astăzi se oprește furnizarea energiei termice pentru încălzire

  de Special Arad | 26 aprilie 2022, 9:53 AM | Recomandările editorilor | Știri Arad

  1

  Având în vedere evoluţia temperaturilor exterioare din ultimele zile, precum şi Regulamentul pentru furnizarea şi utilizarea energiei termice, CET Hidrocarburi Arad anunţă consumatorii racordaţi la sistemul centralizat de termoficare al Municipiului Arad întrerupea furnizării energiei termice pentru încălzire, începând de azi (marţi), 26.04.2021.

  Reţelele de termoficare rămân sub presiune, iar pentru intervenţii sau modificări la instalaţiile de încălzire este necesară anunțarea furnizorului la Dispeceratul de termoficare la telefon 0257/231367, 0357/412233, acesta având program permanent.

  Distribuie articolul

  Comentarii

  Scrie un comentariu

  1 + 7 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.