CET Hidrocarburi îşi suspendă activitatea de relaţii cu publicul

  de Special Arad | 17 martie 2020, 10:04 AM | Coronavirus | Știri Arad

  1

  Comunicat. Cu scopul de a preveni şi limita răspândirea virusului COVID-19, începând din 17 martie 2020, CET Hidrocarburi îşi suspendă activitatea de relaţii cu publicul. Prin urmare, clienţii nu vor mai avea acces în incinta birourilor urmând ca primirea sesizărilor, să se facă prin corespondenţă, folosindu-se mijloacele de comunicare electronică, poşta sau telefonic. Astfel pentru Compartimentul Relaţii Clienţi aveţi la dispoziţie: telefon  0257/307775;  email: [email protected]; whatsapp: 0745 375 917; cutie poştală la poarta sediului din bld. Iuliu Maniu nr. 65-71 şi Dispecerat termoficare: telefon 0257/231367 sau 0357/412233.

  Pentru plata facturilor la casieriile societăţii, accesul abonaților este restricţionat la o singură persoană/ghișeu şi în timp limitat la maxim 15 minute.

  Recomandăm abonaţilor modalităţile de plată a facturilor de încălzire şi apa caldă de consum: prin ordin de plată în conturile deschise la Banca Raiffeisen, ING, CEC Bank şi BCR; depunere în numerar şi card la CEC Bank şi BCR şi la ATM-urile BCR.

  Vom reveni cu informaţii noi în funcţie de evoluţia evenimentelor.

  Distribuie articolul

  Comentarii

  1. Cel puțin puțin au lăsat o casierie deschisă nu ca o firmă de administrare care a suspendat plata cheltuielilor la bloc cat și la firmă . Nu iși permiteau o mască și manuși șau dezinfectant pentru o casierie că nu toată lumea folosește plata onlain . Așa că CET-ul să trimită penalizările să le achite firma de administrare că indemnizația de administrare nu a fost suspendată cum au făcut ei . Cum se zice in popor nu muști mana celui care te hrănește .

   +1 voturi
   +1
   -1

  Scrie un comentariu

  2 + 9 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.