luni, 22 iulie, 2024

Special Arad Logo

  CET Hidrocarburi Arad: suntem în măsură să asigurăm căldura și apa caldă în parametrii normali

  de Special Arad | 28 noiembrie 2018, 4:06 PM | Știri Arad

  3

  CET Hidrocarburi Arad a emis un comunicat de presă prin care asigură arădenii că toate zvonurile din ultima vreme cu privire la o posibilă întrerupere de căldură în perioada rece sunt false. Instituția asigură locuitorii care folosesc apa caldă și se încălzesc prin sistemul de alimentare centralizată cu energie termică din Arad că aceștia beneficiază de căldură în calorifere la parametrii normali.

  Mai jos vă reproducem întregul comunicat trimis de CET Hidrocarburi.

  comunicat cet

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Comentarii

  1. Fiind evident inutil in conditiile in care mai mult de jumate din apartamente sau debransat si consumatorii industriali de energie termica au disparut din Arad, CET-ul pe lignit trebuie vandut repede la licitatie. Va creste acolo un nou cartier rezidential, care are toate utilitatile disponibile, asta dupa ce noul proprietar il taie pentru fier vechi.

   +3 voturi
   +1
   -1
   • De ce trebuie sa distrugem si sa vindem tot la fier vechi ? Aceasta gandire idioata a dus la distrugerea intregului parc industrial din Romania. Asa cum in alte judete sa putut, si exemple sunt destule unul dintre ele este CET ORADEA unde sau investit sume mari de bani in RETEHNOLOGIZARE si in SCHIMBAREA retelelor de conducte cu altele noi si unde pretul GIGACALORIEI a scazut datorita pretului redus pentru productia agentului termic. Unde se fura nu se poate face treaba !!! Unde nu se fura si sunt gestionati „cu cap” banii, acolo „iasa” treaba foarte buna, trebuie doar sa vrea cei care gestioneaza aceste lucruri.

    +1 voturi
    +1
    -1

  Scrie un comentariu

  6 + 9 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.