marþi, 16 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Centrul Municipal de Cultură vă invită la expoziția Retro IT

  de Special Arad | 6 decembrie 2017, 8:46 AM | IT | Știri Arad

  1

  Expoziția Retro IT, care va cuprinde calculatoare vechi și procesoare, va avea loc, la Arad, în perioada 8 decembrie 2017-8 ianuarie 2018, în Clădirea Preparandiei (Arad, Str Preparandiei nr 13).

  Evenimentul este organizat de Centrul Municipal de Cultură Arad în parteneriat cu Retro IT Arad.

  Expoziția de retro computing va fi o călătorie spre începuturile tehnologiei informației, iar arădenii și nu numai vor putea să admire exponate din anii 80-90: o gamă variată de calculatoare atât produse în Romania cât și în străinătate, portabile/laptopuri – generații de la 8088 până la Pentium 1, diverse alte componente și accesorii.

  Expoziția însumează în jur de 100 exponate (calculatoare și laptop-uri), alături procesoare, care în prezent numără în jur de 2.000 unități diferite, acestea fiind parte din colecția privată a colecționarului Florin Mărcuș din Arad.

  Intrarea va fi liberă.

  Program de vizitare:
  Luni – sâmbătă: 10.00 – 18.00
  Duminica – Închis

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Comentarii

  Scrie un comentariu

  2 + 7 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.