sâmbãtã, 13 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Centrul de Transfuzie Sanguină Arad și-a modificat temporar programul de funcționare

  de Special Arad | 2 martie 2022, 5:40 PM | Știri Arad

  0

  Pentru a asigura necesarul de sânge și componente sanguine pentru Arad si răniții din Ucraina, Centrul de Transfuzie Sanguină din Arad a modificat temporar programul de recoltare. Acesta este de adum de luni până vineri, de la ora 7:30 la 17:30.

  Pentru ca activitatea personalului centrului să fie bine organizată, donatorii sunt rugați să țină cont de următoarele:
  – capacitatea noastră zilnică este de 75-85 donatori
  – accesul în unitatea să se facă tinând cont de respectarea măsurilor pandemice Covid-19 (maxim 10-15 donatori pe oră). În acest sens, vă recomandăm folosirea programării la donare prin aplicația BlooDoChallenge sau număr de telefon 0357809112.
  – Înainte de donare să fiți odihniți, hidratați (consumați apă, suc, ceai, cafea), mic dejun/prânz ușor, sărac în grăsimi pentru ca sângele dumneavoastră să poată fi de ajutor.

  „Gestul dumneavoastră este de neprețuit. Pentru aceasta vă rugăm să alocați cel puțin o oră pentru a salva o viață.
  Organizațiile umanitare, nonprofit, instituții, societăți comerciale, care vor să ne sprijine în această perioadă îi rugăm să ne contacteze. Vă mulțumim și vă așteptăm la donare!!”, transmit reprezentanții Centrului de Transfuzie Sanguină Arad, pe pagina de Facebook.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  5 + 6 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.