marþi, 28 mai, 2024

Special Arad Logo

  Centrul de Transfuzie Arad, alături de alte 5 centre din țară care vin în sprijinul victimelor din Turcia

  de Raluca Medeleanu | 8 februarie 2023, 8:25 AM | Știri Arad | Topic special

  0

  Centrul de Transfuzie Sanguină din Arad se află printre cele 6 centre din România care și-au prelungit programul de recoltare cu câteva ore, pentru a ajuta cu donare de sânge victimele din Turcia.

  Centrele din această campanie sunt următoarele: Arad, Timișoara, Oradea, Cluj, Ploiești și București. În aceste centre, săptămâna aceasta orarul de funcționare a fost modificat pentru a fi deschis între orele 07:30 – 17:00. De regulă, donarea se efectua între 07:30 și 13:30.

  Bilanțul cutremurului care a lovit Turcia și Siria în urmă cu două zile încă mai adună victime. Potrivit datelor oficiale, sunt aproape 8.000 de morți și 40.000 de răniți, dar cifrele se actualizează de la o oră la alta. În Turcia, România a trimis echipă de sprijin formată din personal specializat de căutare-salvare RO-USAR, medici și asistenți SMURD, personal cu echipe canine din cadrul Clubul Câinilor Utilitari.

  Dacă doriți să ajutați răniții în cutremurul din Turcia, puteți merge să donați sânge la Centrul de Transfuzie Sanguină din municipiul Arad, de pe strada Andrenyi Karoly 2-4. Mai multe detalii puteți obține la numărul de telefon 0357 809 112.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  0 + 7 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.