duminicã, 21 aprilie, 2024

Special Arad Logo

  Cele două românce găsite ucise în Italia erau prietene

  de - | 6 ianuarie 2024, 9:54 AM | Internaţional

  0

  Carabinierii care au ajuns la una dintre cele doua românce prietene găsite moarte în Italia  spun că imaginile de la fața locului sunt absolut terifiante, potrivit antena3.ro.

  Cele două românce găsite moarte în noaptea de joi spre vineri în Italia se aflau în case diferite, la doar 200 de metri distanță una de cealaltă. Una dintre victime a fost găsită carbonizată.

  La scurt timp după macabra descoperire, polițiștii au primit un apel prin care au fost alertați că o altă femeie, tot română, a fost găsită în locuința sa, într-o baltă de sânge.

  Carabinierii care au ajuns la fața locului spun că femeia a fost ucisă cu o violență de nedescris. Fusese abordată de agresor pe stradă cu puțin timp în urmă, potrivit sursei citate.

  Anchetatorii italieni iau în calcul ipoteza unei duble crimă, însă nu au încă niciun suspect. Amintim că cele două crime au avut loc în provincia Agrigento, la Naro. Întreaga comunitate este şocată.

   „Moartea lor rămâne o traumă pentru mica noastră comunitate. În calitate de primar, nu pot decât să simt o mare tristeţe”, a declarat Maria Grazia Brandara, primarul din Naro

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  5 + 6 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.