Româncă închisă pe viață în Italia, pentru complicitate în uciderea prietenei, tot româncă

  de - | 13 iulie 2022, 10:04 AM | Internaţional

  0

  Margareta Buffa (foto: Facebook / Libertatea)

  Pedeapsa la închisoare pe viață pe care Tribunalul Trapani a dictat-o Margaretei Buffa, în vârstă de 33 de ani, originară din România, acuzată de complicitate la uciderea Nicolettei Indelicato, în vârstă de 25 de ani, și ea româncă, a fost confirmată de Curtea de Apel din Palermo, scrie portalul online de știri regionale din Trapani și Sicilia de Vest Tp24, citat de Libertatea.

  Nicoletta a fost ucisă cu douăsprezece lovituri de cuțit și apoi arsă parțial în noaptea de 16 spre 17 martie 2019 în zona rurală din cartierul SantOnofrio, în Marsala. Anterior, prima secție a Curții Supreme a stabilit pedeapsa, confirmată apoi în apel, de 30 de ani de închisoare pentru primul acuzat, Carmelo Bonetta, bărbat în vârstă de 38 de ani, care a mărturisit totul.

  Atât Margareta, cât și victima Nicoletta, fuseseră în copilărie adoptate din România de familii din Marsala.

  Sursa: Libertatea

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  4 + 7 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.