sâmbãtã, 20 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Româncă închisă pe viață în Italia, pentru complicitate în uciderea prietenei, tot româncă

  de - | 13 iulie 2022, 10:04 AM | Internaţional

  0

  Margareta Buffa (foto: Facebook / Libertatea)

  Pedeapsa la închisoare pe viață pe care Tribunalul Trapani a dictat-o Margaretei Buffa, în vârstă de 33 de ani, originară din România, acuzată de complicitate la uciderea Nicolettei Indelicato, în vârstă de 25 de ani, și ea româncă, a fost confirmată de Curtea de Apel din Palermo, scrie portalul online de știri regionale din Trapani și Sicilia de Vest Tp24, citat de Libertatea.

  Nicoletta a fost ucisă cu douăsprezece lovituri de cuțit și apoi arsă parțial în noaptea de 16 spre 17 martie 2019 în zona rurală din cartierul SantOnofrio, în Marsala. Anterior, prima secție a Curții Supreme a stabilit pedeapsa, confirmată apoi în apel, de 30 de ani de închisoare pentru primul acuzat, Carmelo Bonetta, bărbat în vârstă de 38 de ani, care a mărturisit totul.

  Atât Margareta, cât și victima Nicoletta, fuseseră în copilărie adoptate din România de familii din Marsala.

  Sursa: Libertatea

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  1 + 8 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.