Cei care doresc imunizarea cu AstraZeneca o vor putea face fără programare

  de - | 13 aprilie 2021, 10:44 PM | Coronavirus | Naţional | Știri Arad

  0

  Comitetul național de coordonare a vaccinării anunță că, în câteva zile, vaccinare cu serul AstraZeneca va fi posibilă fără o programare prealabilă în platforma online, în centrele unde există locuri disponibile.

  „Pentru facilitarea accesului la vaccinare, în centrele în care se administrează vaccinul Vaxzevria (AstraZeneca) și în care sunt locuri disponibile, va fi permisă vaccinarea persoanelor care optează pentru acest tip de vaccin, prin prezentarea directă la centrul de vaccinare, fără a mai fi necesară înscrierea pe platformă, cu respectarea celorlalte proceduri și instrucțiuni”, se arată într-o postare pe pagina de Facebook RO Vaccinare, citat de Euractiv.ro.

  Comitetul mai spune că va anunța începerea vaccinării fără programare în termen de câteva zile.

  De asemenea, oamenii sunt sfătuiți să verifice disponibilitatea locurilor pe harta interactivă existentă pe platforma națională de informare cu privire la vaccinare și să se prezinte la centrul de vaccinare în care sunt locuri disponibile cu un document de identitate.

  De menționat că vaccinarea se va realiza în limita capacității de vaccinare a centrului, iar cei care se prezintă la centre nu trebuie să aibă simptome COVID-19.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  8 + 1 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.