Cea mai lungă pistă de biciclete din țară, ce leagă Timișoara de Serbia, a fost recepționată

  de - | 11 June 2017, 11:11 AM | Regional

  0

  A fost receptionata cea mai lunga pista de biciclete din Romania, cea care leaga Timisoara de Serbia si care parcurge un traseu de 37 de kilometri de-a lungul raului Bega, informeaza opiniatimisoarei.ro.

  Din fondul de garantie, constructorul s-a apucat de reparatii, dupa ce aceasta a fost vandalizata. S-au remediat zonele distruse, s-au umplut gropile si s-au refacut marcajele.

  Directorul Administratiei Bazinale de Apa Banat Titu Bojin sustine ca s-a ajuns la distrugerea pistei nu pentru ca ar fi vorba de o lucrare de mantuiala, ci pentru ca o multime de oameni intra pe traseu cu masini si utilaje de mare tonaj ca sa scurteze drumul, iar stratul de asfalt turnat nu este unul pentru trafic greu.

  n calitate de administrator al pistei de cicloturism, ABA Banat a dotat pista cu stalpi reflectorizanti pentru ghidaj, indicatoare de semnalizare care avertizeaza cetatenii ca circulatia autoturismelor pe pista este interzisa, borne kilometrice si bariere in dreptul drumurilor laterale existente pentru a impiedica accesul autovehiculelor cu motor pe pista de cicloturism, respectiv pe digul de aparare.

  Citeste continuarea pe opiniatimisoarei.ro

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  1 + 7 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.