duminicã, 23 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Cea mai lungă pistă de biciclete din țară, ce leagă Timișoara de Serbia, a fost recepționată

  de - | 11 iunie 2017, 11:11 AM | Regional

  0

  A fost receptionata cea mai lunga pista de biciclete din Romania, cea care leaga Timisoara de Serbia si care parcurge un traseu de 37 de kilometri de-a lungul raului Bega, informeaza opiniatimisoarei.ro.

  Din fondul de garantie, constructorul s-a apucat de reparatii, dupa ce aceasta a fost vandalizata. S-au remediat zonele distruse, s-au umplut gropile si s-au refacut marcajele.

  Directorul Administratiei Bazinale de Apa Banat Titu Bojin sustine ca s-a ajuns la distrugerea pistei nu pentru ca ar fi vorba de o lucrare de mantuiala, ci pentru ca o multime de oameni intra pe traseu cu masini si utilaje de mare tonaj ca sa scurteze drumul, iar stratul de asfalt turnat nu este unul pentru trafic greu.

  n calitate de administrator al pistei de cicloturism, ABA Banat a dotat pista cu stalpi reflectorizanti pentru ghidaj, indicatoare de semnalizare care avertizeaza cetatenii ca circulatia autoturismelor pe pista este interzisa, borne kilometrice si bariere in dreptul drumurilor laterale existente pentru a impiedica accesul autovehiculelor cu motor pe pista de cicloturism, respectiv pe digul de aparare.

  Citeste continuarea pe opiniatimisoarei.ro

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  0 + 6 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.