Cale de acces și pistă de biciclete, la Fântânele, cu sprijinul Consiliului Județean

  de Special Arad | 29 September 2021, 4:08 PM | Fântânele | Știri Arad

  1

  Comunicat. Primăria comunei Fântânele a solicitat Consiliului Județean o suprafață de teren de 7.339 m.p. pentru a putea realiza căi de acces spre un cartier de locuințe, cât și amenajarea unei piste de biciclete. Respectiva suprafață se află în domeniul public al Consiliului Județean, în extravilanul localității. Consilierii județeni au aprobat trecerea acestui teren din patrimoniul Consiliului Județean în cel al comunei Fântânele.

  „Vom contribui întotdeauna la dezvoltarea comunităților locale, vom sprijini proiectele acestora, așa cum am făcut și până acum. Am răspuns pozitiv demersului administrației locale din Fântânele și am oferit acest teren, necesar pentru accesul la unul dintre cartierele aflat în plină dezvoltare. De asemenea, faptul că se construiește și o pistă de biciclete arată preocuparea comunității locale pentru adoptarea unor măsuri «verzi», adică grijă față de mediu și diminuarea poluării”, a afirmat Iustin Cionca, președintele Consiliului Județean Arad.

  „Acest cartier este în continuă dezvoltare. Am solicitat acest teren pentru a oferi căi de acces moderne și sigure spre noul cartier. Ne dorim și o pistă de biciclete, pentru a reduce poluarea, pentru a oferi bicicliștilor siguranță rutieră”, a completat Nicolae Dolha, primarul comunei Fântânele.

  Distribuie articolul

  Comentarii

  1. Spre Sânnicolau Mic și întreprinderile din zona de ce nu se poate face pista de biciclete,spațiu este,oamenii își risca viata sa meargă la serviciu cu bicicleta sau pe jos.S-au făcut în schimb șanțuri care nu duc nicaieri fără panta de scurgere,și doua capete de pod la întrarea în Sânnicolau un adevărat pericol pe.masini,pentru asa ceva șanț bani?

   0 voturi
   +1
   -1

  Scrie un comentariu

  2 + 2 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.