Ce spunea ziarul arădean „Românul” despre zilele Marii Uniri de la 1918

  de Ovidiu Balint | 1 decembrie 2018, 1:06 AM | Altădată | Topic special

  0

  În locul dumneavoastră mi-aş face o cafea, mi-aş turna un pahar de vin şi m-aş aşeza cât mai confortabil în faţa ecranului pentru a citi presa românească din Arad, de acum 100 de ani. E interesant să citeşti ce s-a întâmplat în oraşul în care s-a gândit actul politic care a dus la Marea Unire. Am mers noi la Biblioteca judeţeană A.D. Xenopol pentru dumneavoastră pentru a vă provoca la această întoarcere în timp.

  Noi sărbătorim prin cuvinte şi prin onorarea cuvintelor de acum 100, fiindcă, întotdeauna, la început a fost cuvântul.

  View Fullscreen

  View Fullscreen

   

  Citește și

  Presa maghiară din Arad la 1 Decembrie 1918 și-a păstrat cumpătul chiar dacă habar n-avea ce urmează

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  9 + 9 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.