Ce spune unul dintre taximetriștii care l-au avut client pe criminalul Florin Crișan în ultimele zile de libertate

  de Mihai Todoca | 4 noiembrie 2021, 11:07 AM | Știri Arad | Topic special

  3

  (foto: captură video TV Arad)

  Cazul crimei șocante care s-a petrecut în Arad a ținut prima pagină a ziarelor timp de mai multe zile apărând detalii și declarații ale criminalului care și-a recunoscut într-un final fapta. Crima a afectat mai mulți oameni, într-un fel sau altul și nu va dispărea foarte repede din memoria colectivă a comunității arădene, cu atât mai mult cu cât bărbatul a apelat la servicii de taximetrie în încercarea lui de a scăpa de trupul (băgat într-un geamantan) micuței.

  Conform declarațiilor lui, Florin Crișan a apelat la o firmă de taximetrie în drumurile lui către cimitirul din Bujac și înapoi, dar și atunci când s-a dus să o ia pe mama Antoniei de la spital, unde aceasta tocmai ce adusese pe lume o fetiță.

  Am vorbit cu Alin, unul dintre șoferii de taxi care l-au transportat, în momentul în care își ducea soția și fetița nou născută acasă, acesta oferind detalii și despre ceilalți doi taximetriști care l-au avut client pe Florin Crișan în momentul în care plănuia să scape de cadavrul Antoniei.

  „Eu eram în stația nouă de la Teatru, cred că era undeva pe 9-10 dimineața. S-au urcat în mașină și mi-a spus unde să îi duc (n.red. Florin Crișan împreună cu concubina și fetița nou născută) . Nu am observat nimic deosebit în comportamentul lor. Tot drumul nu au scos un cuvânt. Aveau și mască, s-au comportat normal, mi-au și lăsat ciubuc.

  Ce știu să vă spun despre ziua în care a dus-o pe fetiță în Bujac este că timpul scurs între prima comandă făcută, aceea de a-l duce pe el și pe fiul lui în Bujac aproape de cimitir, și cea de a-l lua de acolo a fost de 28 de minute. Un timp relativ scurt având în vedere ceea ce dorea el să facă. Colega care l-a preluat de la adresa din Vlaicu nu a observat nimic ciudat vizavi de comportamentul lui, însă copilul părea speriat. Stătea lipit de ușa mașinii. L-a dus unde i-a indicat, a lăsat ciubuc și a plecat. 

  Colegul care l-a preluat de acolo, după 28 de minute cum am mai spus, la fel nu a observat nici o problemă în comportamentul lui și nici al copilului. I-a luat și i-a dus înapoi la adresa din Vlaicu, unde din nou a lăsat ciubuc și asta a fost tot”.

  Facem precizarea că am dorit să vorbim și cu ceilalți doi șoferi de taxi menționați, însă aceștia nu au vrut să facă declarații presei locale.

   

  Distribuie articolul

  Comentarii

  Scrie un comentariu

  2 + 1 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.