Ce maşini conduc Zuckerberg, Bill Gates sau directorul executiv al Google

  de Special Arad | 14 mai 2014, 10:25 PM | Auto

  0

  Ce maşini conduc Zuckerberg, Bill Gates sau directorul executiv al Google. Mark Zuckerberg – Renumit pentru stilul său umil de viaţă, fondatorul Facebook nu doreşte să iasă prea mult în evidenţă nici când vine vorba de maşina sa. El conduce în prezent un Volkswagen GTI al cărui preţ nu depăşeşte 30.000 de dolari, după ce o bună perioadă a circulat cu o Acura TSX, scrie gq.ro. Vezi mai jos ce mașini conduc Larry Ellison sau Bill Gates.

  Bill Gates – Fondatorul Microsoft şi, în acelaşi timp, cel mai bogat om de pe planetă, pare să fi făcut o pasiune pentru maşinile produse de Porsche. Printre modelele deţinute de el se numără 911 Carrera, 959 Coupe şi 930 Turbo.

  4

  Mark Zuckerberg – Renumit pentru stilul său umil de viaţă, fondatorul Facebook nu doreşte să iasă prea mult în evidenţă nici când vine vorba de maşina sa. El conduce în prezent un Volkswagen GTI al cărui preţ nu depăşeşte 30.000 de dolari, după ce o bună perioadă a circulat cu o Acura TSX.

  b

  Larry Ellison – Nu la fel de modest este fondatorul Oracle, locul şase în topul miliardarilor lumii, care are în garajul său, printre altele, un McLaren F1 care l-a costat 3,6 milioane de dolari.

  a

  Warren Buffet – Şeful Berkshire Hathaway este al treilea în topul celor mai bogaţi oameni ai lumii, însă maşina pe care o conduce nu este deloc una extravagantă. El deţine un Cadillac DTS a cărui valoare este de aproximativ 45.000 de dolari. Sigur, nu e chiar cea mai ieftină opţiune, însă având în vedere că averea sa e estimată la 65 de miliarde de dolari, este una chiar modestă.

  1

  Steve Jobs – Maşina cu care se deplasa geniul din spatele Apple era un Mercedes SL55 AMG.

  2

  Eric Schimdt – Directorul executiv de la Google este un ecologist convins, sau cel puţin asta reiese din faptul că maşina cu care se deplasează este o Toyota Prius.

  5

  Ingvar Kamprad – Fondatorul IKEA este recunoscut pentru promovarea constantă a unui mod de viaţă chibzuit. Deşi are o avere de 4,2 miliarde de dolari, acesta zboară cu avionul la clasa economică, îşi încurajează angajaţii să scrie pe ambele părţi ale unei foi de hârtie şi conduce… un Volvo 240 din 1993, estimat la 1.500 de dolari.

  7

   

  Foto: luxurylaunches.com

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  6 + 2 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.