Ce înseamnă să ai mult timp liber! Un bărbat a fost arestat după ce a sunat la poliție de zeci de mii de ori, doar pentru a-i înjura

  de - | 22 May 2021, 4:48 PM | Internaţional

  0

  Un bărbat din Franța, în vârstă de 47 de ani, a fost arestat la Lyon, după ce ar fi sunat de 27.000 de ori la Poliție și Jandarmerie în decurs de o lună de zile. Francezul este acuzat de hărțuirea oamenilor legii, cărora le-ar fi adresat injurii prin telefon. 

  Cunoscut justiţiei franceze pentru „fapte similare”, bărbatul a fost localizat într-un hotel de la periferia oraşului Lyon, unde a fost arestat.

  Potrivit oamenilor legii, între 7 aprilie şi 18 mai, bărbatul ar fi apelat 14 servicii ale poliţiei sau jandarmeriei de pe teritoriul naţional, făcând în special „observaţii de natură sexuală funcţionarelor şi uneori rostind insulte”. În total, 34 de victime au fost identificate în cadrul procedurilor, notează Agerpres.

  O expertiză psihiatrică a suspectului realizată după ce a fost arestat arată că bărbatul avea discernământ în momentul comiterii faptelor.

  Bărbatul şi-a recunoscut faptele, însă nu a fost în măsură să le explice și urmează să fie trimis în judecată, notează digi24

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  4 + 2 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.