miercuri, 21 februarie, 2024

Special Arad Logo

  Ce festivaluri și concerte sunt programate pentru 2021

  de Special Arad | 30 decembrie 2020, 8:11 AM | Muzică | Recomandările editorilor

  0

  Agențiile de booking și organizatorii de concerte au început să anunțe noi evenimente pentru vara anului viitor, în contextul în care pandemia e în continuare o problemă actuală. Din fericire, a început campania de vaccinare și sunt semne că lucrurile vor reveni la normal, sau la o formă mai light de normalitate, până atunci. Ne uităm cu optimism la 2021 și vă prezentăm o listă cu evenimentele importante care au fost reprogramat, potrivit Hotnews.ro.

  Organizatorii sunt optimiști. În speranța că până în vară o să avem un procentaj de 60%-70% din populație imunizată, au început să apară tot mai multe anunțuri cu evenimente muzicale și culturale reprogramate pentru 2021.

  Vezi în linkul de mai jos detalii despre festivalurile Electric Castle, Untold, Neversea, Summer Well, Rockstadt Extreme Fest, Form Days, Concertele Slipknot și Celine Dion.

  Lista cu situația concertelor și festivalurilor AICI.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  2 + 4 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.