sâmbãtã, 25 mai, 2024

Special Arad Logo

  Directorul de comunicare al festivalului Electric Castle: „Am învățat o lecție: să fim mai fermi cu autoritățile”

  de - | 19 iulie 2022, 9:05 AM | Naţional

  0

  În așteptarea trenului la Electric Castle (foto: Dragoș Vana / Facebook)

  Într-un interviu acordat ziarului Libertatea, directorul de comunicare al Electric Castle, Renate Rozenberg, explică ce s-a întâmplat la această ediție și le răspunde participanților care au acuzat probleme de mobilitate și sustenabilitate, în timpul celor 5 zile de festival. A opta ediție EC s-a încheiat duminică, 17 iulie.

  Cele mai multe comentarii furioase au venit din partea celor care au așteptat și câte 6-7 ore transportul din Bonțida, unde are loc festivalul, către Cluj. Alții au subliniat că, în ciuda numelui, Electric Castle a fost mai degrabă „Festivalul Diesel Electric Castle”, din cauza transportului – trenurile dedicate EC Trains și autobuzele – pe diesel.

  Multe comentarii depreciative au venit și din partea celor care au simțit că organizatorii au avut mai degrabă o „atitudine arogantă” în comunicarea cu publicul. Estimările organizatorilor arătau că undeva la 250.000 de oameni vor veni la această ediție a festivalului. Numărul a fost ușor depășit, susțin ei, la festival participând 270.000 de oameni. Cu toate acestea, semne că organizarea a fost depășită de numărul de oameni au existat. „Avem lecții de învățat, e clar. Și asta facem”, spune Renate Rozenberg.

  Citește interviul pe Libertatea.ro.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  1 + 6 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.