Directorul de comunicare al festivalului Electric Castle: „Am învățat o lecție: să fim mai fermi cu autoritățile”

  de - | 19 iulie 2022, 9:05 AM | Naţional

  0

  În așteptarea trenului la Electric Castle (foto: Dragoș Vana / Facebook)

  Într-un interviu acordat ziarului Libertatea, directorul de comunicare al Electric Castle, Renate Rozenberg, explică ce s-a întâmplat la această ediție și le răspunde participanților care au acuzat probleme de mobilitate și sustenabilitate, în timpul celor 5 zile de festival. A opta ediție EC s-a încheiat duminică, 17 iulie.

  Cele mai multe comentarii furioase au venit din partea celor care au așteptat și câte 6-7 ore transportul din Bonțida, unde are loc festivalul, către Cluj. Alții au subliniat că, în ciuda numelui, Electric Castle a fost mai degrabă „Festivalul Diesel Electric Castle”, din cauza transportului – trenurile dedicate EC Trains și autobuzele – pe diesel.

  Multe comentarii depreciative au venit și din partea celor care au simțit că organizatorii au avut mai degrabă o „atitudine arogantă” în comunicarea cu publicul. Estimările organizatorilor arătau că undeva la 250.000 de oameni vor veni la această ediție a festivalului. Numărul a fost ușor depășit, susțin ei, la festival participând 270.000 de oameni. Cu toate acestea, semne că organizarea a fost depășită de numărul de oameni au existat. „Avem lecții de învățat, e clar. Și asta facem”, spune Renate Rozenberg.

  Citește interviul pe Libertatea.ro.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  7 + 8 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.