Electric Castle 2021 – ediție specială, în luna august

  de - | 9 June 2021, 8:22 AM | Muzică | Naţional

  0

  Festivalul Electric Castle 2021 se va desfășura într-o ediție specială, în luna august, în 30 de spații din Cluj-Napoca și Bonțida. Anunțul ediției speciale Electric Castle 2021 vine după ce luna trecută organizatorii hotărâseră amânarea festivalului pentru 2022. Este al doilea mare festival anunțat în România pentru această vară, după Untold, informează Hotnews.ro.

  „Un festival diferit vara aceasta, adaptat acestor vremuri. Înapoi la viaţă, înapoi la muzică, înapoi la dans, înapoi la distraţia cu prietenii”, au anunțat marți organizatorii Festivalului Electric Castle.

  „Dragi festivalieri, vă rugăm să vă vaccinați! Vaccinarea reprezintă pașaportul direct de intrare”

  Primarul orașului Cluj-Napoca, Emil Boc, îndeamnă „festivalierii de toate vârstele” să se vaccineze pentru ca festivalurile Untold și Electric Castle să poată avea loc în această vară, potrivit monitorulcj.ro.

  „Vaccinarea reprezintă pașaportul direct de intrare la festival și în aceste condiții sunt șanse foarte, foarte mari ca în august-septembrie să reluăm festivalurile la Cluj și în România. Totul depinde evident de rata de vaccinare”, a declarat Emil Boc la Digi24.

  Ediţia de anul acesta va fi una specială, „diferită”, care va avea loc între 6 şi 15 august: „Va fi intens”.

  Numită de către organizatori EC_Special, ediția Electric Castle 2021 va avea loc în centrul oraşului Cluj-Napoca şi la Bonţida, în 30 de spaţii, unde vor fi prezenţi 500 de artişti live şi new media. Biletele pentru EC_Special vor fi puse în vânzare începând cu 10 iunie.

  Citește și: Untold revine! Organizatorii au anunțat perioada în care va avea loc festivalul 

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  0 + 6 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.