Cazuri noi de coronavirus la Pecica! O parte din piață se închide începând de săptămâna viitoare

  de Special Arad | 7 august 2020, 4:26 PM | Pecica | Știri Arad

  0

  Nici pecicanii nu sunt feriți în totalitate de virus și, dacă în urmă cu doar câteva zile vorbeam despre un număr aproape nesemnificativ de cazuri active, acesta a crescut. Chiar dacă încă nu s-a ajuns la un număr de cazuri care să îngrijoreze, acestea sunt în creștere și atrag după sine consecințe. Așadar, o parte din piața de la Pecica urmează să fie închisă începând de săptămâna viitoare.
  “Stimați cetățeni, vă aduc la cunoștință cifrele cu privire la îmbolnăvirile cu COVID-19 în orașul nostru:
  – din păcate, s-au mai confirmat trei infecții cu noul coronavirus: o femeie în vârstă de 45 de ani, un bărbat de 52 de ani și un altul de 70 de ani. În total, avem 6 cazuri de persoane pozitive cu COVID-19 la Pecica.
  – Creșterea numărului de cazuri arată că nu respectăm cu toții regulile de prevenție asa cum ar trebui.
  – Vă îndemn să purtați mască ce acoperă nasul şi gura, atât în spaţiile închise, cât şi în locurile publice aglomerate (cum ar fi piaţa), în caz contrar vom înregistra noi cazuri și am putea ajunge pe lista orașelor unde se instituie carantina!
   Ca măsură preventivă, începând de miercuri (12 august) se închide piața de vechituri, va funcționa doar piața agro-alimentară”, a fost mesajul lui Petru Antal, primarul orașului Pecica.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  6 + 3 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.