Caz revoltător la Nădlac! Labrador executat cu sânge rece de niște asasini purtători de arme

  de Lucian Dănilă | 17 ianuarie 2019, 10:00 AM | Știri Arad

  8

  (foto: Arhivă)

  Caz revoltător la Nădlac, mai precis un nou caz revoltător după un altul petrecut cu doar două luni în urmă. Atunci, „niște indivizi cu pușcă la purtător” (cum scria colegul meu) au executat o vacă. Au împușcat-o pur și simplu (click aici), nu știm de ce, din plictiseală, ca antrenament pentru vânătoare, sau mai repede din cauza încețoșării minții.

  Acum, victimă a căzut un superb labrador, un câine al cărui proprietar este Titus Onea, un cetățean respectabil al orașului de la frontiera cu Ungaria. Tocmai pentru a nu interpreta noi faptele, vă prezentăm mai jos textul de bun simț pe care ni l-a trimis domnul Onea, un text pe care dacă l-am fi scris noi în condițiile în care le-a scris dânsul ar fi putut fi cu multe pasaje în care trebuia cenzurat.

  „În cursul după-amiezii de duminică 13 ianuarie 2019, aflându-mă la plimbare cu cei trei câini ai mei (un labrador, un ciobănesc francez Beauceron și un metiș) pe un câmp în afara localității Nădlac, jud. Arad, la un moment dat unul dintre câini (Labradorul) a început să alerge înspre un dig (digul de protecție în adâncime spre zona ,,Lunca Mureșului’’) fără a-mi mai asculta comenzile (ulterior am observat câteva căprioare în aceea direcție).

  M-am îndreptat și eu în direcția respectivă și am observat că, de dincolo de dig, au apărut două persoane cu arme pe care le-au îndreptat spre mine și câine și au tras două focuri, în acel moment am pus în lesă ceilalți doi câini și m-am îndreptat cât de repede am putut (eram pe câmp) spre acel loc . În acel moment cele două persoane au coborât pe partea cealaltă a digului, de unde au venit, iar în momentul în care am ajuns și eu sus pe dig, dispăruseră. Ulterior din poziția în care mă aflam, sus pe dig, am văzut cadavrul câinelui undeva la 50-60 de metri în direcția din care venisem.

  Am sunat imediat la  Poliția Nădlac și în aproximativ 10-15 minute s-au prezentat doi agenți de poliție care au făcut constatarea la fața locului. Agenții mi-au recomandat sa duc cadavrul câinelui la DSV Arad pentru a se constata oficial modul de deces al animalului.

  Nu înțeleg motivul uciderii câinelui meu și nici cum este posibil să ajungă asemenea arme pe mâna unor persoane total iresponsabile! Menționez că nu sunt singurul care își plimbă animalele de companie în aceea zonă , o zonă fără indicatoare de restricție sau de avertizare cu privire la desfășurarea unor astfel de activități de recreere . Am depus o plângere la Poliția Orașului Nădlac și am dus cadavrul câinelui la DSV pentru efectuarea expertizei . În cazul în care mai aveți nevoie, vă pot pune la dispoziție și alte detalii.

  Țin să mulțumesc prin intermediul dumneavoastră agenților de la Poliția Nădlac pentru promptitudinea și intervenția foarte rapidă pe care au avut-o, cu toate impedimentele datorate terenului greu accesibil”.

  Dacă și acestea pot fi considerate activități de recreere…

  Nu este recreere, acești oameni (sau acest om) care au ucis acest câine, sunt adevărați asasini purtători, probabil, cu acte în regulă de arme de vânătoare, letale pentru orice animal, inclusiv pentru om.

  În urma expertizei balistice, cercul de suspecți a fost restrâns la câteva persoane. După vaca din noiembrie sau labradorul din acest început de an, la ce să ne așteptăm? Să ne așteptăm ca următoarea victimă să fie un om, unul care își va pierde viața pentru că niște indivizi, probabil, fără discernământ au ieșit la o… recreere?

  Unii spun: „este un câine”… Noi, la rândul nostru spunem: nu este doar un câine. Aceste animale de companie iubesc necondiționat, se atașează de proprietarii lor, de familia în care cresc, necondiționat. Acest labrador a fost ca un membru de familie pentru Titus Onea și familia lui. A fost… A fost până când acel individ iresponsabil, posesor al unei arme de vânătoare cu lunetă, a apăsat pe trăgaci…

  Foto: arhivă

   

   

   

  Distribuie articolul

  Comentarii

  1. In ce lume traim? In ce tara traim? Infractionalitatea de orice natura este in continua crestere. Acest fapt este produsul unei societati tot mai putrede, tot mai corupte si mai neschine. Criminaliprecum cei din context traiesc linistiti printre noi fara pic de scrupule. Oare unde vom ajunge?

   +13 voturi
   +1
   -1

  Scrie un comentariu

  2 + 9 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.