miercuri, 17 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Câteva străzi din Checheci, Șega și Faleza Sud rămân fără curent electric vinerea aceasta

  de Special Arad | 2 iunie 2020, 6:26 PM | Știri Arad

  0

  Străzile Șezătorii, Aprodul Purice, Socului, Giordano Bruno, Barbu Lăutaru, Mușețelului, Bogdan Petriceicu Hașdeu, Baba Novac și Profesor Doctor Ilarion Felea vor rămâne fără curent electric timp de câteva ore, între 09:00 și 13:00, vinerea aceasta, pe data de 5 iunie.

  „E-Distribuţie Banat SA, Zona de Medie şi Joasă Tensiune Arad a redus numărul întreruperilor programate pentru lucrările de reparaţii şi întreţinere instalaţii şi reţele electrice, precum şi posturi de transformare, pentru a minimiza disconfortul clienților. Lucrările au fost reduse la cele care sunt necesare pentru a asigura capacitatea rețelei de a funcționa și a alimenta clienții cu energie electrică în bune condiții, conform prevederilor din Decretul președintelui României nr. 195/16.03.2020, publicat în Monitorul Oficial al României nr. 212/16.03.2020.

  Regretăm neplăcerile resimțite de clienți în cazurile în care aceste lucrări, efectuate pentru a preveni eventuale probleme în alimentare, perturbă temporar activitățile acestora. Colaborăm cu autoritățile locale, dar și cu alte utilități, pentru a minimiza impactul. 

  Următoarele întreruperi se vor realiza pentru a asigura capacitatea rețelei de a funcționa și alimenta clienții în bune condiții”, anunță furnizorul de energie electrică.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  2 + 4 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.