Catastrofe! UTA a luat zece de la Poli!

  de Lucian Dănilă | 28 May 2014, 10:58 AM | Sport

  0

  Ceea ce credeam că ar putea fi un derby a fost doar un antrenament cu public pentru Poli. Juniorii C ai cluburilor UTA și Poli au încheiat „dubla” pentru calificarea la turneul zonal. Au fost două meciuri catastrofale pentru arădeni, Poli câștigând cu scorul general de 17-0!

  După ce sâmbătă UTA a pierdut cu scorul de 7-0 la Timișoara, ieri era de așteptat să aibă o tresărire de orgoliu și să realizeze ceva mai mult decât pe stadionul Dan Păltinișanu. Ceea ce a ieșit a fost o catastrofă. Cu Sandu Gaica pe bancă, în lipsa lui Dan Cuedan care avea meci cu Pâncota la Cugir, jucătorii echipei UTA nu au putu efectiv nimic în fața celor de la Poli care au marcat când și cum au vrut, cu toate liniile. În minutul 13 era deja 3-0, iar prima parte s-a încheiat cu 4-0.

  Degeaba i-a certat puțin Gaica la vestiare pentru că după pauză a urmat dezastrul. Poli a mai marcat de șase (6) ori și a câștigat cu 10-0! Pe lângă cele șase goluri marcate, bănățenii au mai avut cel puțin tot atâtea ocazii clare de gol, în timp ce UTA a ripostat, pe durata întregului meci, cu trei situații, două ratate de Nick Faur din poziții bune, și o lovitură liberă executat bine de Meszaros.

  Astfel, Poli se califică la turneul zonal cu scorul general de 17-0!

  Lotul UTA la dubla cu Poli:

  Portari : Lazea Mihai, Guia Emanuel, Yuksel Mahir, Mureșan Denis, Brotac Marius

  Fundași : Vlad Cătălin, Tugulescu Cristian, Ștrengar Raul, Ciucifara Bogdan, Gabor Beniamin, Oniță Andrei

  Mijlocași : Meszaros Cristian, Mager Valeriu, Bogdan Raul, Sabău Sergiu

  Atacanți: Ștefan Darius, Faur Nick, Șiman Dominic, Mihu Denis.

   

  Au fost accidentați: Varga Eduard și Robotean Roland.

  FOTO: LUCIAN DĂNILĂ

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  1 + 9 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.