miercuri, 28 februarie, 2024

Special Arad Logo

  Cătălin Drulă, președintele USR, vine la Arad (P)

  de - | 8 noiembrie 2023, 7:26 PM | Comunicate contra cost

  0

  Cătălin Drulă, președintele Uniunii Salvați România (USR), va vizita municipiul Arad, în data de 10 noiembrie 2023.

  Această vizită face parte dintr-o deplasare în partea de vest a țării, care începe joi cu o vizită în municipiul Timișoara. Acolo, Cătălin Drulă va participa la evenimentele prilejuite de împlinirea a 3 ani de administrație locală USR în orașul vecin.

  Ziua de vineri este dedicată Aradului, urmând ca vizita să continue sâmbătă la Alba Iulia.

  Președintele USR va participa în municipiul nostru la o conferință de presă, după care va vizita o companie locală și va avea diverse întâlniri cu reprezentanți ai mediului de afaceri. Discuțiile vor fi centrate pe teme economice, cu precădere pe efectele pe care le au actualele măsuri ale guvernanților asupra întreprinzătorilor și angajaților acestora.


  Comunicatul de față a fost publicat contra cost. Conținutul acestuia reprezintă în mod exclusiv punctul de vedere al partidului / organizației mai sus amintit/e, pentru care Redacția Special Arad nu-și asumă nicio responsabilitate.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  5 + 9 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.