miercuri, 17 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Cât va ține valul de aer polar care a pătruns în România

  de - | 27 iulie 2023, 8:13 AM | Naţional

  0

  Mihai Huştiu, meteorolog ANM, a explicat că un val de aer polar a pătruns în România, de aceea temperaturile înregistrează o scădere semnificativă de la o zi la alta. Din weekend, temperaturile vor fi în creștere și este posibil ca de săptămâna viitoare să revină căldura.

  „Aerul polar care pătrunde dinspre Europa Centrală va cuprinde întreaga țară și vom ajunge la o vreme răcoroasă, temperaturi și cu 10-15 grade mai coborâte. 17-19 grade prin Transilvania, Maramureș, 27-28 grade prin sud”, a spus meteorologul, miercuri, la o televiziune națională.

  Astfel de răciri estivale sunt cât se poate de normale pentru climatul țării noastre, funcționând ca un veritabil „aer condiționat” natural printre perioadele călduroase, scrie meteoradar.ro.

  Minimele pe timpul nopților vor fi cuprinse între 8 și 16 grade.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  5 + 0 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.