marþi, 16 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Câștigătorii concursului | Special Arad te premiază cu invitații la Weekend-ul Copilăriei

  de Special Arad | 8 iunie 2017, 1:25 PM | Recomandările editorilor | Știri Arad

  10

  Cu ajutorul site-ului Random.org, am tras la sorți cei 10 câștigători ai unei invitații valabile pentru ziua de vineri, 9 iunie, în cadrul evenimentului „Weekend-ul Copilăriei”, dedicat copiilor și care va avea loc pe Ștrandul „Neptun” din Arad, în zona de concerte din spatele bazinelor, între orele 12:00 și 20:00.

  Câștigătorii sunt următorii participanți la concurs: Banciu Simona, Edeleni Corina, Daciana Lucaci, Cojocaru Dan, Drimbe Raluca, Galis Petronela, Morar Ioan Florin, Hanachiuc Adriana, Sirb Cristina și Dragos Monica.

   

  Invitațiile vor putea fi ridicate chiar de la standul amplasat la intrarea la în perimetrul în care se desfășoară evenimentul „Weekendul Copilăriei”. Câștigătorii sunt rugați să aibă asupra lor un act de identitate pentru a putea ridica premiul!

  19021808_10211122268029734_1386785949_n

  19021730_10211122265229664_781214093_n

   


   

  Știri Arad. Vara asta Special Arad trimite copiii la distracție! Săptămâna precedentă, Special Arad a oferit 5 pachete a câte zece bilete pe care puștii le-au putut folosi la oricare dintre cele 10 „aparate de distracție” de la Andreas Luna Park.

  Surprizele continuă și în următorul weekend, atunci când pe Ștrandul Neptun din Arad va avea loc „Weekend-ul Copilăriei”.

  Evenimentul dedicat copiilor va avea loc vineri și sâmbătă, pe 9, respectiv 10 iunie, în zona de concerte de pe Ștrandul Neptun, în spatele bazinelor, între orele 12:00 și 20.00.

  Weekendul Copilăriei – este un festival, dedicat copiilor și copilăriei cu o durată de două zile pline de activităti și distracție, în care spectacolele, atelierele de creație, jocurile copilăriei: Șotronul, Elasticul, Sariturile în Saci, Baba Oarbă, Țară Țară Vrem Ostași, Stafetele, Panoul de Escaladat sau Mini Campionatele Sportive vor face distracția copiilor și deliciul părintilor. De asemenea din programul evenimentului nu lipsesc nici atelierele de creație hand made sau activitaitii precum Zumba, Rebound Kids și concursul de kendame”, spune Bianca Morariu, organizator al evenimentului, adăugând că micuții participanți se vor bucura de un număr considerabil de premii și momente surpriză.

  Participarea la „Weekend-ul Copilăriei” se va face pe baza unor bilete de intrare, costul acestora fiind de 30 lei/copil pentru biletul valabil o singură zi, respectiv 50 lei/ copil pentru biletul valabil pentru ambele zile. Biletul asigură intrarea la toate activitățile, dar și la spectacolul festiv ce va avea loc la finalul evenimentului. Părinții care își însoțesc copiii la eveniment nu trebuie să plătească biletul de intrare.

  Biletele pot fi achiziționate de la magazinul „Iulius Parfumerie”, situat la etajul 1 al Atrium Mall, iar grupurile organizate compuse din peste 20 de copii beneficiază și de reduceri. Pentru orice alte informații despre eveniment puteți suna la numărul de telefon 0735.398.249.

  SPECIAL ARAD te trimite la Weekend-ul Copilăriei!

  Tot ce trebuie să faci este să răspunzi corect la întrebarea: „Cum se numește jocul de îndemânare ce își are originile în Japonia și este constituit dintr-o piesă din lemn, formată dintr-o țepușă și două cupe, la care se adaugă o ață și bilă din lemn?”.

  Răspunsurile vor fi postate într-un comentariu la acest articol și este foarte important să completați corect atât prenumele și numele dumneavoastră, cât și o adresă de email validă (aceasta din urmă nu va fi publicată).

  Special Arad va alege un număr de 10 câștigători care vor primi câte invitație valabilă pentru ziua de vineri (9 iunie) la „Weekendul Copilăriei” și care vor fi stabiliți printr-o extragere efectuată pe site-ul random.org. Câștigătorii vor fi anunțați joi, 8 iunie, la ora 12:00.

  ATENȚIE: vor fi premiate doar răspunsurile corecte și doar persoanele care respectă cerințele enunțate mai sus!

  invitatii weekendul copilariei

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Comentarii

  Scrie un comentariu

  8 + 0 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.