marþi, 16 aprilie, 2024

Special Arad Logo

  Cere despăgubiri de peste 2 milioane de lei pentru câştigul pe care ar fi putut să-l aibă dacă apuca să pună biletul!

  de - | 24 aprilie 2021, 10:27 AM | Naţional

  0

  Bărbatul care a dat în judecată Loteria Națională spune că a fost „văduvit“ de posibilitatea de a depune biletul cu care ar fi dat lovitura vieţii la Loterie pentru că agenţia s-a închis cu 10 minute mai devreme decât ar fi trebuit.

  B.M.Z, după inițialele numelui său, cu domiciliul în Iași, a cerut plata a 2.185.420 de lei, valoarea reportului la categoria I, susţinând că fix numerele care au ieşit câştigătoare le-ar fi jucat şi el, dar a fost împiedicat să o facă, scrie adevarul.ro.

  Potrivit presei locale, în 2017, B.M.Z. se îndrepta spre locul de muncă. La ora 15.50, s-a oprit la o unitate a Loteriei pentru a-şi cumpăra un bilet. A fost însă refuzat, pe motiv că jocul s-ar fi închis deja, de la Bucureşti. Astfel, bărbatul s-a grăbit spre o altă unitate, la care însă a ajuns abia la 16.03, atunci când jocul se închisese deja.

  Punctul culminant ar fi avut loc a doua zi, după spusele ieşeanului, atunci când a avut surpriza să constate că ieşiseră câştigătoare fix numerele pe care ar fi dorit să le joace. În răspunsul dat la solicitarea judecătorilor, Loteria Naţională a precizat că în ziua respectivă jocul se închisese la ora 15.55. Adică după ce a fost refuzat la prima agenţie. Decizia finală a magistraţilor s-a bazat pe lipsa unei probe că B.M.Z. chiar a vrut să joace numerele câştigătoare.

  „Martorul C.C. a arătat instanţei că juca împreună cu reclamantul, dar nu ştia ce numere urma să joace acesta; abia a doua zi, la serviciu, cei doi au verificat numerele şi martorul a constatat că reclamantul avea notate pe biletul său chiar numerele ieşite câştigătoare. Nu există nicio certitudine că numerele pe care le-a văzut martorul erau aceleaşi cu cele scrise pe hârtia pe care reclamantul ar fi avut-o cu el în agenţie. De asemenea, nu se poate stabili dacă reclamantul ar fi trecut pe biletul de joc numerele întocmai cum le-ar fi avut notate“, au argumentat judecătorii decizia de respingere ca neîntemeiată a cererii lui B.M.Z, notează Ziarul de Iaşi.

  Sentinţa Tribunalului a fost atacată de B.M.Z., cazul intrând pe rolul Curţii de Apel.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  7 + 5 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.