joi, 20 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Casă mistuită de flăcări, la Pecica! Pompierii voluntari au reușit să stingă incendiul

  de Special Arad | 15 februarie 2022, 1:41 PM | Știri Arad

  0

  (foto: Facebook/pompierii orașului Pecica)

  Pompierii orașului Pecica au pornit în misiune de la primele ore ale dimineții. Sirenele lor au sunat în dimineața zilei de azi, în jurul orei 8.00, în timp ce se îndreptau spre strada 223.

  În jurul orei 07:40, Serviciul Voluntar pentru Situații de Urgență Pecica a fost solicitat să intervină la un incendiu de casă produs la o locuință de pe strada 223 din Orașul Pecica. 

  La fața locului s-au deplasat Pompierii Orașului Pecica cu două autospeciale cu apă și spumă, un echipaj de la pompierii profesioniști ISU ARAD cu o autospecială, un echipaj de poliție și o ambulanță SMURD.

  Când s-a ajuns la fața locului, incendiul se manifesta generalizat la acoperișul casei pe o suprafață de 80 metri pătrați, cu posibilitatea de extindere in interiorul locuinței. 

  Prin intervenția promptă a pompierilor voluntari de la SVSU PECICA s-a limitat extinderea incendiului în interiorul casei și la casele din apropiere. 

  Cauza probabilă a incendiului fiind coșul de fum neconform și necurățat„, au povestit aceștia.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  0 + 2 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.