miercuri, 28 februarie, 2024

Special Arad Logo

  Cartea „Aradul de Altădată” va fi lansată în Aula Magna „Ștefan Cicio-Pop”

  de Special Arad | 11 noiembrie 2023, 12:37 PM | Cultură | Știri Arad

  0

  Cartea „Aradul de Altădată” scrisă de Teodor Stoica, cel care coordonează și îndrăgita pagină de Facebook dedicată istoriei orașului nostru, va fi lansată în data de 25 noiembrie 2023, începând cu ora 16:30, în Aula Magna „Ștefan Cicio-Pop” a Universității de Vest „Vasile Goldiș” (Bulevardul Revoluției nr. 94).

  Cartea„Aradul de altădată” înglobează munca de cercetare din ultimii 3 ani și jumătate pe care a realizat-o Teodor Stoica și conține peste 300 de pagini, fiind structurată pe 6 capitole.  Fiecare capitol este cu o tematică distinctă, dar care nu există izolat, ci se află în legătură cu cel puțin un alt capitol.

  Această carte este publicată de Editura Universității „Vasile Goldis” din Arad și apare ca urmare a unui proiect câștigat de Universitatea de Vest „Vasile Goldiș” din Arad, cu finanțare de la Centrul Cultural Județean Arad.

  Mai multe despre autor și despre carte puteți citi aici: Coordonatorul „Aradul de Altădată”, cea mai populară pagină dedicată istoriei orașului, pregătește o carte despre Arad · Special Arad

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  4 + 7 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.