Cârpeală tipic românească pe drumul Galșa – Târnova – Șilindia – Buteni. Șoferii însă se bucură…

  de | 10 iunie 2015, 10:50 AM | Administraţie | Buteni | Şilindia | Târnova | Topic special

  1

  UPDATE: În decursul zilelor trecute, locuitorii zonei Târnova au avut parte de o surpriză. O echipă de muncitori au sosit pe drumul Galșa – Târnova – Șilindia – Buteni și au început să astupe miile de gropi care făceau șoferii efectiv să-și distrugă mașinile.

  Un gest care nu poate decât să bucure, însă la o privire mai de aproape (vezi galeria foto) reparațiile capătă ușor numele de „cârpeală tipic românească” și suntem curioși dacă peticele de asfalt vor reuși să reziste măcar până în toamnă.

   


   

  TITLU PRINCIPAL: Un drum de tot rahatul! În loc de asfalt, pe șoseaua Târnova – Buteni au apărut pancarte.

  Disperarea locuitorilor din zona Târnova și nu numai este peste măsură. Oamenii se văd nevoiți să recurgă la gesturi dintre cele mai variate pentru a le cere autorităților să se implice și să rezolve problema drumului Galșa – Târnova – Șilindia – Buteni. Acesta arată și este mizerabil, pagubele produse autoturismelor fiind nenumărate.

  În lipsa unei reacții ferme (ceea ce înseamnă demararea lucrărilor), locuitorii din zonele amintite ar trebui să se unească și să acționeze în judecată instituțiile care au obligația de a oferi siguranță pe drumurile publice. Până atunci însă, la această oră, pe marginea șoselei au fost montate pancarte care conțin un mesaj destul de concis: „Voi plătitori de taxe și accize – treziți-vă! Somnul vostru pentru ei e acceptare și acesta-i rezultatul: avem un drum de tot rahatul!”

  Este foarte posibil ca inițiativa amplasării acestor pancarte să aparțină unei formațiuni politice… dar nu asta contează până la urmă.

  Distribuie articolul

  Comentarii

  Scrie un comentariu

  3 + 8 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.