miercuri, 29 mai, 2024

Special Arad Logo

  Carmen! O poveste sfâșietoare a unei femei care-și dorește să trăiască, iar tu o poți ajuta

  de - | 12 iunie 2021, 4:41 PM | Naţional | Povești despre oameni

  0

  Pagina de facebook Polițiștii au umor se implică, nu de rareori, și în campanii umanitare. De data aceasta este vorba de o femeie din Ploiești care are nevoie de ajutorul tuturor. Nu vom intra în detalii ci îi vom lăsa pe cei de la Polițiștii au umor să vă povestească povestea lui Carmen, o femeie a cărei speranță de viață stă în mâinile tuturor:

  „Cum ai reacționa dacă medicul tău ți-ar spune că, dacă vrei să mai trăiești, există un medicament, dar care costă 12.200 lei în fiecare lună, bani pe care statul consideră că nu îi meriți, deși ai contribuit ca orice om normal cu taxe și impozite? Cum crezi că s-ar nărui totul în jurul tău? Carmen are 43 de ani și până în 2018 totul era perfect pentru ea. Era educatoare la o grădiniță și avea grijă de soțul său și cei doi copii. În 2018 însă, Carmen a început să se simtă rău, avea amețeli, greață, tulburări de memorie. Diagnosticul a fost crunt: „tumoră fronto insulară stânga”. Biopsia a evidențiat „astrocinomul difuz inflitrativ gr. II OMS. Au urmat 30 de ședințe de radioterapie, iar în 2019 a suferit o primă intervenție chirurgicală pentru diagnosticul „tumoră malignă lob frontal stâng”, un cancer foarte agresiv al creierului, pe românește. Nu a putut fi extirpată toată tumora din cauza riscurilor foarte mari, examenul histopatologic evidențiind Glioblastom gr. IV OMD. Carmen a început un tratament cu #Temodal, până în luna aprilie 2021, iar apoi a urmat o nouă intervenție chirurgicală. Cu mari eforturi și cu sprijin din partea rudelor, prietenilor, dar și oamenilor de bine, Carmen a reușit, cu greu, să suporte costurile intervențiilor și medicamentelor. Pentru Carmen există speranță. Speranța se numește #Avastin, un medicament extrem de scump, care, ce să vezi, ați ghicit, nu este compensat de statul român. Costul lui? 12.200 lei lunar. Pentru Carmen s-a creat un grup de suport, care se numește „Împreună pentru Carmen”– https://www.facebook.com/groups/327194588492306/?ref=share

  Acolo, aproximativ 14.000 de oameni donează, licitează propriile bunuri pentru ea. Dacă te-a impresionat povestea ei, te rog să ajuți și tu, în orice fel poți. Se pot dona orice sume de bani în contul soțului, deschis la
  – BCR, RO 22 RNCB 0318 0523 9869 0001 BCR titular Matache George sau
  – prin Revolut, nr. de telefon 0720022089, titular Militaru Bogdan, prieten al familiei.
  – pentru orice alte detalii, orice sugestie medicală, sfaturi sau suport, vă rog să contactați soțul lui Carmen, Matache George la nr. 0723617163. Mulțumim!

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  8 + 1 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.