luni, 24 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Apel umanitar urgent pentru micuțul Victor din Arad, bolnav de leucemie la doar 4 ani

  de Andrada Bobiș | 11 ianuarie 2022, 6:25 PM | Știri Arad

  0

  Cele mai frumoase momente din viața unui om este perioada copilăriei. De această perioadă cu toții vrem să ne amintim doar lucruri frumoase, care ne dau sentimente intense, de bucurie. Crunt este când afli că un copil de numai patru ani și două luni este diagnosticat cu LEUCEMIE ACUTĂ LIMFOBLASTICĂ și copilăria lui nu poate fi una normală, ca a unui alt copil de vârsta lui.

  VICTOR MEREANU, căci despre el este vorba, are doar patru ani și două luni și este din Arad. În urmă cu două săptămâni, părinții lui Victor au primit cea mai cruntă veste: fiul lor, lumina ochilor din viața lor, are leucemie. Durerea la aflarea veștii i-a cutremurat pe părinți. Au rămas încremeniți într-o suferință care s-a abătut, brusc, asupra lor. Într-o secundă… totul se spulberase. Fericirea… visele…

  Acea secundă a făcut ca toate visele lor să fie prăbușite într-o speranță în care ei cred cu putere. Își doresc doar să-l vadă pe Victor sănătos și vesel, cum era înainte, alergând fericit pe alei ca orice copil.

  Acea secundă a făcut diferența dintre o copilărie fericită și una nedreaptă.

  Dar arădenii întotdeauna au dovedit că au suflet mare și n-au rămas indiferenți niciodată la suferința oamenilor, cu atât mai mult când este vorba de copii.

  20220111 140945

  Oricine poate face o DONAȚIE, orice sumă de bani, fiecare cât poate. Suflet pentru suflet, ÎMPREUNĂ putem face minuni! Nu este prima dată când arădenii au reușit să strângă sume necesare pentru tratamentele oamenilor bolnavi, de care a depins viața lor.

  Vindecarea lui Victor este posibilă, deoarece boala a fost depistată la timp, iar cu cât mai repede începe Victor tratamentul, cu atât vindecarea lui este mai rapidă.

  Cel mai dureros este însă faptul că tratamentul lui costă în jur de 100.000 de euro, la o clinică din Italia, bani pe care familia nu are de unde să-i plătească. Suma este mare, dar nu imposibil de adunat.

  Donațiile se fac pe numele tatălui: Mereanu Vasile Cristian.
  Contul în RON: RO44 UGBI 0000 2920 1744 0RON
  Contul în EURO: RO37 UGBI 0000 2920 1744 1EUR
  Contul în USD: RO34 UBGI 0000 2920 1744 2USD

  Pentru conturile în valută: cont swift – UGBIROBUXXX

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  1 + 9 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.