miercuri, 19 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Când se anulează interdicția de zbor din România către țări precum Italia, Spania, Germania sau Turcia

  de Special Arad | 27 mai 2020, 11:22 AM | Internaţional

  0

  Eurocontrolul a prelungit interdicția de zbor între Romania și Italia, Spania, Germania, Franta, UK, Austria, Elveția, Belgia, Olanda, Iran, Turcia și SUA, până pe data 16 iunie orele 23:59 (ora Romaniei), potrivit imperatortravel.ro. Decizia are la bază hotărârea guvernamentală de a păstra aceste zboruri suspendate în perioada Stării de Alertă.

  În consecință, Wizz Air, TAROM, Air France, KLM, Ryanair și Lufthansa, care aveau zboruri programate în perioada aceasta spre țările cu interdicție, și-au anulat zborurile și le vor comunica în următoarele zile către pasagerii lor.

  Cu toate acestea, data de 16 iunie este provizorie, întrucât există posibilitatea de prelungire și după 17 iunie, totul depinzând de deciziile care vor fi luate de Guvern.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  4 + 3 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.